Black Eyed Peas cu mamaliga si mujdei


Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma dau in vant dupa mixurile nebunesti, complet neasteptate, de muzici pe care nu le-ai imagina vreodata „pupate” (vezi Romica Puceanu+Prodigy). Si dupa clipurile luate de la artisti cunoscuti si sincronizate perfect cu alt fel de muzica (antologic la categoria asta ramane Sean Paul 50 Cent VS Susanu&Copilul de aur si nu, chiar nu-s manelist 🙂 )

Asadar, nu puteam ramane cu inima de gheata cand i-am descoperit pe Shrek si Fiona cantand in georgiana

Cireasa de tort ramane, insa, combinatia unica intre Black Eyed Peas -„Don’t Phunk With my Heart” si nu mai stiu ce melodie de la Zdob si Zdub. Mai ales cand vezi un cantaret de muzica populareasca zicand cu atata foc versurile americanilor 😛

Reclame

3 comments on “Black Eyed Peas cu mamaliga si mujdei”

  1. Nu sunt un amator de mixuri, dar trebuie sa recunosc ca mi-a placut subiectul. Mai ales ca era cu Shrek :))

  2. Din cand in cand Laszlo Tokes, presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, face cate o declaratie de presa in care se plange de lipsa placutelor informative in limba maghiara. (…)

    Dl. Tokes traieste intr-o alta dimensiune. Incearca sa alimenteze resesentimentele national-identitare din Romania si legitimeaza totul istoric. Sigur stie, si multi ar si semna asta, ca la Budapesta maghiarii din Transilvania sunt priviti condescendent, (…)

    Ca veni vorba de roluri in istorie, daca sugerezi ideea nationala la voievodatul Transilvaniei de ce oare nu am putea merge ceva mai in urma la Burebista spre exemplu. (….)

    Nota Olahus: Mai sus aveti citate ales din comentariul lui Lapunkt, care merge fix pentru acest post cu mixuri funny. Restul capodoperei il poti citi in comentariul aceluias, de sub acest post: http://limbacailor.wordpress.com/2009/05/19/multiculturalism-cazul-tablitelor-sibiene/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: